Buitenspeeldag Moesel in beeld

(Foto’s) Woensdag werd de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland. Ook in Weert werd op diverse locaties de Buitenspeeldag georganiseerd.

De weergoden waren goed gezind dus overal was het druk tijdens de Buitenspeeldag. In diverse wijken werd de dag georganiseerd in samenwerking met de dorps- en wijkraad, zo ook op Moesel. Daar kwamen honderden kinderen naar het speelterrein aan de Johan Willem Frisolaan. De vrijwilligers van de Wijkraad Moesel hadden hun handen er vol aan. Er waren 500 zakjes chips te verdelen en deze waren binnen afzienbare tijd allemaal uitgedeeld. Natuurlijk was er vanwege het warme weer ook gezorgd voor de nodige drankjes.

De kinderen genoten zichtbaar van de spellen en springkussens die speciaal voor deze dag waren opgesteld. Op Moesel was ook de Wensfabriek aanwezig waar kinderen hun wens voor de wijk mochten doorgeven. Het was net als in de andere wijken van Weert een groot succes.

[nggallery id=’5208′]