Weert maakt zich op voor Foodstock

1 reactie

(Foto’s) Komend weekend mag Weert gaan genieten van het gratis Foodstock festival in het Stadspark. Het programma is bekend en de weersvoorspellingen zijn ook gunstig, dus het belooft een gezellig festival te worden.

Het is de eerste keer dat in Weert het ‘Foodstock-festival’ zal plaatsvinden. Foodstock tovert het Weerter stadspark om tot een waar openluchtrestaurant. Met een aanbod van ruim 35 foodtrucks met o.a. Surinaams, Indiaas, Oriëntaals, Italiaans etc. is er een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Aan de allerkleinsten is uiteraard ook gedacht met o.a. pannenkoeken, ijsjes, worstenbroodjes of gewoon lekkere biologische frietjes. De vleesliefhebbers komen, bij 1 van de vele ‘grillmeisters’, ook aan hun trekken en aan de vegetariër is uiteraard ook gedacht. Kortom; voor ieder wat wils.

Op Foodstock bepaalt de muziek o.a. de gemoedelijke en relaxte sfeer. Voor ieder moment van de dag is gekozen voor de juiste muziek. Voor de dansliefhebbers zijn er dj’s, op het podium treden bandjes en artiesten op. Foodstock is voor jong en oud en iedereen is welkom. Daarom is Foodstock ook alle dagen gratis toegankelijk.

Inmiddels zijn de eerste containers voor het festival gearriveerd. De komende dagen zal het park verder worden ingevuld zodat je vanaf vrijdagmiddag 16.00 kan gaan genieten.

Meer info: https://www.facebook.com/events/248691092257507/

[nggallery id=’5207′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie