Mark & Wilhelmien op theatertour

Komend jaar zijn het Weerter muzikale duo Mark & Wilhelmien onderdeel van de Limburgse theatershow “Medammecour on Tour 2018”.

De vastelaovend en het theater ontmoeten elkaar in de enige echte Limburgse swingende vastelaovendsrevue, De Medammecour on Tour. Met tal van artiesten uit de hele provincie, van Venlo tot Vaals, van sjoenkelwalzer tot rap en van buut tot blues. Waaronder dit komende jaar dus Mark en Wilhelmien uit Weert. Tijdens de Medammecour mag en kan alles! In samenwerking met L1.

Muzikaal ondersteund door de Gouden Narrekappen band “Ummer d’r Neaver” is de Medammecour springlevend om “on tour” langs de provinciale theaters te gaan. Marc Hermans, Joost Meijs en Resi Coumans presenteren in de Medammecour de klein(e) kunst van de carnaval. De Medammecour is verrassend en grappig, snel en onvoorspelbaar, actueel en nostalgisch, brutaal en lief, spitsvondig en cabaretesk.

De Medammecour trekt langs diverse limburgse theaters, o.a. Kerkrade, Heerlen, Maastricht, Sittard, Roermond en Weert. De voorstelling in Weert vindt plaats op dinsdag 23 januari om 20:15 uur. Kaartjes zijn te bestellen via www.munttheater.nl.