Boetebar brengt het café aan huis

(Foto’s/video) Het is voor velen al weken geleden dat ze aan de bar konden hangen. Nu dat de horeca nog een aantal weken dicht moet blijven bedachten ze bij Café de Harmonie een creatieve oplossing. Dan maar met de bar naar de mensen zodat het ‘bar hangen’ niet verleren.

Zaterdag ging de ‘boeetegewoeën boetebar’ on tour door Weert. De mannen van Café de Harmonie brachten de biertjes voor hun geliefde gasten (te voet!) aan huis zodat de RIVM-richtlijnen gehanteerd konden worden. De gasten hadden zich massaal gemeld nadat de barmannen via Facebook een oproep hadden geplaatst. Maar liefst 80 aanmeldingen kwamen er binnen.

Het was vandaag ook een uitstekend moment om een lekker koud biertje te nuttigen in de buitenlucht. Het initiatief met de boeetegewoeën boetebar werd dan ook door velen enthousiast ontvangen. De barmannen kregen op diverse adressen ook een lekkernij aangeboden en dat maakte het nog eens extra gezellig. Het gevolg was wel dat er wat vertraging ontstond in het tourschema, maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

Video via Youtube

https://youtu.be/88jqEPuTcUQ

[nggallery id=’9232′]