Ongevallenregen op kruising

(Foto’s) Vanochtend vond op de kruising Ringbaan-Oost / Roermondseweg een ongeval plaats. Het blijkt niet het eerste ongeval te zijn sinds de verkeerslichten defect zijn.

De verkeerslichten staan al twee dagen op storing, maar tot op heden is er geen oplossing gevonden. Tijdens de spitsuren zet de gemeente verkeersregelaars in, maar die zijn na de spits vertrokken. Daarna moeten de verkeersdeelnemers zelf goed opletten.

Soms ontstaan er wat onduidelijke situaties met, zoals vanochtend, een botsing tot gevolg. Rond 10.30 uur botste een bestelbus en personenauto met elkaar. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de voertuigen liepen wel flinke blikschade op. Ze moesten worden afgesleept.

Volgens medewerkers van omliggende bedrijven hebben er gisteren in totaal 6 ongevallen plaatsgevonden op de betreffende kruising. Allemaal zonder gewonden en lichte schade. Het ongeval met de bestelbus en personenauto was al het derde ongeval van vandaag, zo vulde een buurtbewoner aan. Wees dus alert en kijk naar de haaientanden op de weg als je de kruising passeert.