Penning van Verdiensten

Human interest Uitgelicht Weert 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s) Uit handen van Wethouder Van den Heuvel ontving de heer V.J.J.M. (Victor) Goumans, op vrijdag 2 juni 2017 de Penning van Verdiensten van de gemeente Weert.

Het college van burgemeester en wethouders besloot deze penning toe te kennen als blijk van zeer grote waardering en erkentelijkheid en deze uit te reiken bij zijn afscheid als voorzitter van de Wijkraad Leuken.

De heer Goumans heeft zich vele jaren ingezet voor de wijk Leuken en haar inwoners. Hij was de drijvende kracht en de constante factor in het wijkgericht werken binnen Weert. Meer dan 35 jaar heeft hij zich ingespannen om de leefbaarheid in de wijk te verbeteren.

Tevens heeft hij zich ingezet voor de realisatie van vele projecten in de wijk Leuken. Zoals bijvoorbeeld de aanleg van een wijkpark, nieuwe sportvelden, de school en het nu in aanbouw zijnde winkelcentrum.

Daarbij heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de positie van wijkraden in Weert.

[nggallery id=’5156′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie