Penning van Verdiensten en Koninklijke onderscheidingen bij Scouting Sint Rumoldus

Algemeen Onderscheidingen Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Uit handen van burgemeester Raymond Vlecken ontving mevrouw Marianne Timmermans namens Scouting Sint Rumoldus op zaterdag 18 november 2023 de Penning van Verdiensten van de gemeente Weert.

Het college van burgemeester en wethouders besloot deze penning toe te kennen als blijk van zeer grote waardering en erkentelijkheid en deze uit te reiken tijdens de receptie ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan.

Daarnaast ontvingen mevrouw Timmermans – Scholtes en de heer Van Hunsel een Koninklijke onderscheiding voor hun jarenlange vrijwillige inzet.

Koninklijke onderscheiding voor de heer J.H. van Hunsel

De heer Van Hunsel begon zijn vrijwilligerswerk bij Scouting Sint Rumoldus als Hopman. Hij was staflid, coördinator van talloze activiteiten en lid van het bestuur. Hij was voorzitter van de Stichting Sint Rumoldus. Daarnaast was hij dertig jaar lid van het Algemeen bestuur van Scouting Regio Weert en zes jaar lid van het dagelijks bestuur van Scouting Limburg.

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw K.M.A. Timmermans – Scholtes

Mevrouw Timmermans werd in 1972 lid van het oudercomité van Scouting Sint Rumoldus. Ze was medeoprichter van de speltak “de Bevers” van Scouting Nederland. Ze werd daarna teamleider bij “de Sherpa’s” en sinds 1975 is ze onafgebroken voorzitter. Daarbij is ze al meer dan dertig jaar lid van het Algemeen bestuur van Scouting Regio Weert. Ze is tevens vicevoorzitter van de Stichting Sint Rumoldus.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie