PinksterCuliance in beeld

Plaats een reactie

(Foto’s) Twee dagen lang werd op de Nieuwe Markt genoten van hapjes, drankjes en muziek ten bate van het goede doel. Het was de twaalfde keer dat Serviceclub Kiwanis Weert het twee-daagse evenement organiseerde.

Tijdens de PinksterCuliance 2017 namen wederom verschillende lokale restaurateurs, cateraars en wijnhuizen deel, waaronder Hostellerie Munten, De SooS, Amusant restaurant & lounge, Restaurant Azië, Huyskamer Daatjeshoeve, Wijnhuis Weert, Wijnhuis Beaugrim, Silverlicious catering en kookservice en Golden Tulip Weert. Naast de diversiteit aan horeca was er dit jaar ook veel aandacht besteed aan de muzikale programmering.

Op zondag gaf Vido speciaal voor de PinksterCuliance een akoestisch optreden en sloot coverband Guarantee traditiegetrouw de eerste dag af. Maandag was het de beurt aan Brassta!, R3wind Acoustic, JazzMinded en PRIME. Het aanwezige publiek genoot zichtbaar van het evenement, mede dankzij het mooie weer.

Goed doel 2017

De digitale wereld zorgt ervoor dat onze kinderen overspoeld worden met allerlei verleidingen om te “spelen”. Online gamen, Social Media en ga zo maar door, kinderen groeien op in een wereld waarin veel eten en weinig bewegen te veel centraal staat. Gemiddeld heeft één op de acht kinderen overgewicht. Kiwanis Weert willen samen met o.a. Weert in Beweging, JOGG!, Gaan voor Goud, Stichting Leergeld en Stay Vital initiatieven ontwikkelen om kinderen in beweging te krijgen.

Men richt zich zondermeer ook op kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Samen ontwikkelt men ‘De Weerter Dag van Jeugd in Beweging’ en ‘De Jeugd Sport Pas’.

Bekijk een sfeerimpressie.

[nggallery id=’5172′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie