Klimroostreffen door Budel & Weert

Budel – Van 30 juni t/m 2 juli vindt in Budel het Klimroostreffen plaats. Dit jaar is het alweer de 17e editie die duurt t/m 2 juli a.s.

Het evenement wordt georganiseerd door MTC De Cityriders en met als doel zoveel mogelijk zijspanrijders trikers, en motorrijders naar Budel te krijgen, om vervolgens op zondag 2 juli een tourrit te gaan maken met mensen met een beperking van stichting de Klimroos uit Budel.

Vanaf vrijdag 30 juni 14.00 uur is de poort geopend en is kamperen voor motorrijders op ons terrein aan de Poelderstraat nabij zwembad de Zuiderpoort te Budel mogelijk.

Greep uit het programma

Vrijdagavond: 17 jaar Klimroostreffen met DJ’s Frank en Bart
Zaterdagmiddag: i.s.m KinderVakantieWerk (KvW) kleine rondritjes met de schooljeugd gevolgd door een motorschietwedstrijd
Zaterdagavond: live muziek met rock coverband “De Knallende Mannen”
Voor de kinderen zijn er natuurlijk springkussens aanwezig

Zondagmorgen zal men vanaf 10.00 uur zicht gaan opstellen voor de rit. Het startsein zal rond 10.30 uur worden gegeven. Na afloop van de rondrit wordt er aan de deelnemers en hun rijders weer een lunch aan geboden. De feestmiddag word in gang gezet door Polonaise pop trio “We méle” en Dj Frank en Bart, gevolgd door een karaokewedstrijd tussen de deelnemers.

Alleen meerijden met de rit zondagmorgen kan natuurlijk ook. De leden van MTC de Cityriders willen nog wel laten weten dat ook niet motorrijders dit weekend van harte welkom zijn en het gehele evenement entree vrij is dus kom gerust een kijkje nemen.

De verwachte doorkomsttijden van de rit zijn als volgt: vertrek Budel 10.30u, Budel-Schoot 10.35u, Budel-Dorplein 10.40u, Budel Midbuulweg 10.45u, Weert kanaal 10.50u, Boshoven 10.55u, Laar 11.10u, Nederweert 11.20u, Ospel 11.35u, Maarheeze 11.50u, Sterksel 12.05u, Heeze 12.15u, Leende 12.25u, Leenderstrijp 12.35u, Soerendonk 12.45u, Gastel 12.55u, terugkomst Budel 13.00u. Meer info: http://www.mtccityriders.nl/blz/content/route.html

Cityriders zijn blij dit evenement weer te kunnen organiseren mede dankzij onze sponsors en vele vrijwilligers.

Voor verdere informatie: www.mtcdecityriders.nl.