De Verbinderij officieel ‘in business’

Ondernemend Weert letterlijk en figuurlijk de ruimte bieden om te excelleren. Dát is de doelstelling van De Verbinderij, de nieuwe zakelijke hotspot op de tweede verdieping van Roto Smeets.

In 2012 lanceerde Stichting De Verbinderij met veel succes Perron C, een broedplaats voor creatief talent. Geïnspireerd door het succes van dit creatieve collectief werd er hard gewerkt aan het realiseren van een tweede initiatief aan de Molenveldstraat 90.

De Verbinderij geeft ondernemend talent de ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen door betaalbare werkruimtes aan te bieden in een professionele en inspirerende omgeving. Maar De Verbinderij biedt méér dan dat; een kans om met andere ondernemers te verbinden, kennis te delen, krachten te bundelen en elkaar te versterken. Ruimte voor passie en drive. Ruimte om te ondernemen op alle niveaus en op alle vlakken.

De Verbinderij verhuurt werkruimtes aan startende en gevestigde ondernemers uit de dienstverlenende en zakelijke markt. Op de tweede verdieping van Roto Smeets zijn zo’n dertig tot veertig bedrijfsruimtes beschikbaar: kleinere kantoren van 12m2, grotere ruimtes tot 120 m2, maar ook een Starterscampus voor beginnende ondernemers. Alle ruimtes zijn naar eigen wensen in te richten. Zo krijgt je bedrijfsruimte een eigen karakter en kun je optimaal en comfortabel werken. De huurprijzen variëren tussen de €100 en €400 per maand exclusief btw, afhankelijk van de grootte en de situering binnen het pand. De unieke Starterscampus biedt dermate scherpe huurtarieven, dat ondernemers hier zorgeloos hun bedrijf kunnen starten.

Het pand is verder voorzien van een ruime aankomsthal, dakterras, vergader- en presentatieruimtes, sanitaire voorzieningen, flex werkplekken en opslagruimtes. Dehuurders kunnen van al deze voorzieningen gebruikmaken. De meest bijzondere plek binnen De Verbinderij is de grote verbindingsruimte in het midden van het pand. Gelegen aan de binnentuin en voorzien van een keuken, loungeplekken en diverse spreektafels biedt deze unieke plek alle mogelijkheden om collega-ondernemers te ontmoeten en nieuwe ideeën, projecten en ambities te laten ontstaan.

Op zaterdag 9 september is de officiële opening van De Verbinderij samen met Roto Smeets. Wil je meer weten over dit project en over de mogelijkheden voor jou? Kijk op www.stichtingdeverbinderij.nl of mail naar [email protected] Voor alle ontwikkelingen volg: www.facebook.com/Verbinderij.