Verkeersomleidingen Bospop

Om het verkeer van en naar Bospop in goede banen te leiden, worden de afrit 38 Weert-Noord en de Eindhovenseweg afgesloten. Dit gebeurt al tijdens de opbouw op dinsdag 4 juli 20.00 uur tot aan het opruimen op dinsdag 11 juli 17.00 uur. Je kan dan geen gebruik maken van deze wegen.

Het knooppunt Weert-Noord wordt alleen gebruikt voor de afwikkeling van het verkeer naar Bospop. Mensen die het viaduct oprijden, kunnen richting het parkeerterrein van Bospop rijden of worden doorgestuurd naar de A2 afrit 39 Nederweert. Je kan dus niet verder richting Weert rijden. Verkeer vanuit Weert en omgeving richting de A2 wordt omgeleid via knooppunt 39 Nederweert.

Verkeershinder

De verkeerslichten op de Ringbaan-Noord worden aangepast om meer verkeer vanuit Weert te kunnen verwerken tijdens de afsluiting. Dat voorkomt niet dat er verkeershinder kan optreden. Daarnaast start vanaf vrijdag 7 juli de zomervakantie-uitstroom. Dit kan ook tot extra verkeershinder leiden op de A2. Houd dus rekening met een mogelijke langere reistijd gedurende de afsluiting.

Fiets- en voetgangersoversteek Eindhovenseweg – Hushoverweg

Van vrijdag 7 juli 8.00 uur tot maandag 10 juli 8.00 uur kunnen fietsers en voetgangers niet oversteken bij de verkeerslichten Eindhovenseweg – Hushoverweg. Deze oversteek is afgesloten om het verkeer van en naar het Bospop terrein in goede banen te leiden. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het viaduct op de Floralaan.

Vragen

Heb je nog andere vragen? De organisatie van Bospop is in handen van de stichting Bospop. Op de website www.bospop.nl (onder informatie) vind je meer informatie.