Zwem4daagse feestweek

Van 26 juni tot en met 30 juni 2017 organiseert Zwembad De IJzeren Man de Zwem4daagse feestweek in Weert.

Ook dit jaar gaat Disney samenwerken met de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) door de film Finding Dory te gebruiken als inspiratie, waarmee kinderen en families worden aangemoedigd te blijven zwemmen. Ook gaat het zwembad dit jaar samenwerken met Stichting Gaan voor Goud.

Doe mee in Weert

In Zwembad De IJzeren Man is de Zwem4daagse feestweek van 26 juni tot en met 30 juni 2017. Top-triatlete Maaike Caelers zal maandag 26 juni om 16.00 uur het startsein geven.

Iedere dag kan er gezwommen worden tussen 16.00 en 19.00 uur. Iedereen met minimaal zwemdiploma A kan meedoen. Kinderen onder de 12 jaar zwemmen 250 meter per dag. Iedereen vanaf 12 jaar zwemt 500 meter per dag. Er wordt gezwommen in het mooie buitenbad van het zwembad.

Extra activiteiten

Tijdens de Zwem4daagse staat het zwembad de hele week in het teken van de Finding Dory. Iedere dag zijn er leuke activiteiten zoals een verkleedfeest, de stormbaan, ijsjes dag en het Weerter Kampioenschap Bommetje. Ook kun je meedoen met een kleurplatenwedstrijd en ontvang je op de slotdag (30 juni) een leuke Finding Dory gadget, oorkonde en medaille. Deze worden uitgereikt door: o.a., bokser Aito Köster en turnster Vera van Pol. De Swimba Mascotte loopt rond waar je mee op de foto kan gaan.

De slotdag wordt vanaf 18 uur muzikaal ondersteund door ‘Hermuni-j Vannix’. Speciaal in Zwembad De IJzeren Man wordt er ook nog op vrijdag vanaf 19.00 uur een spectaculair discofeest georganiseerd met DJ Laurens. Er zullen diverse leuke kramen staan van Colada, Sweakers e.a. Alle deelnemers van de zwemvierdaagse krijgen gratis toegang tot het discofeest.

Aanmelden

De kosten voor de zwem4daagse bedragen 6 euro per persoon (voorinschrijving) of 8 euro (op maandag 26 of dinsdag 27 juni). Inschrijven kan via de kassa van het zwembad of online. Hiervoor ga je naar www.zwemvierdaagse.nl. Klik op ‘ik doe mee’. Zoek Weert en volg de instructies.

Voor het volledige programma kijk op: http://ijzerenman.zwem4daagse.nl