Laatste optreden Anneke Grönloh

Foto via Wikipedia

Anneke Grönloh zet na 60 jaar op de bühne een punt achter haar indrukwekkende carrière. Dat doet ze in Weert.

De zangeres scoorde talloze hits in vele landen en verkocht wereldwijd meer dan 30 miljoen platen. Alleen in Nederland scoorde ze al 4 nummer 1 hits op rij. De eerste daarvan, het legendarische Brandend Zand, groeide uit tot haar herkenningsmelodie en een van de grootste klassiekers van het Nederlandse lied. Het werd voor Anneke geschreven door Johnny Hoes. Het is dan ook bijzonder toepasselijk dat Anneke haar laatste grote openbare optreden geeft op De nacht van Johnny Hoes op 26 augustus in Weert.

De diva zal worden begeleid door het befaamde Guido’s Orchestra onder leiding van Guido Dieteren. Naast Anneke staan op het programma een aantal van haar dierbare vrienden van het eerste uur: publiekslievelingen Rob de Nijs, Ria Valk en Ronnie Tober.

Verder treden op: Dennie Christian, Lange Frans en John West, The Classics, Massada, Erik Mesie van Toontje Lager, Frank van Etten, Ancora, Henk Wijngaard, Otto Lagerfett en nog vele andere artiesten. Kaarten voor € 5 zijn nog verkrijgbaar via www.100jaarjohnnyhoes.nl of bij VVV Bruna aan de Markt in Weert.