Open dag Rabobank in beeld

Algemeen 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s) Op zaterdag 1 juli organiseerde Rabobank Weerterland en Cranendonck een open dag in het vernieuwde bankkantoor aan het Kasteelplein in Weert. De bank kon rekenen op veel belangstelling. Honderden geïnteresseerden kwamen zaterdag een kijkje nemen.

Na 21 jaar was het bankgebouw aan het Kasteelplein in Weert toe aan een verbouwing. Door het meteen duurzaam en drastisch aan te pakken, komt het nieuwe kantoor volledig tegemoet aan de sterk veranderende functie van de lokale bank in de gemeenschap. Bij die functie horen openheid, ontmoeten en verbinden.

Het vernieuwde kantoor kenmerkt zich door openheid en transparantie. Licht en rust. De leefomgeving komt tastbaar en zichtbaar terug. Het mooie landschap, het vele groen, markante gebouwen (of elementen) en de regionale aandacht voor circulaire innovatie. Materiaal en kleurgebruik zijn hierop afgestemd. Een toegankelijke ontmoetingsplek waar de Rabobank verder bouwt aan duurzame relaties en nieuwe ontmoetingen.

Bekijk een impressie van het nieuwe bankkantoor.

[nggallery id=’5269′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie