3 personen vast in lift

(Foto’s) De brandweer is maandagavond omstreeks 20.00 uur gealarmeerd voor een liftopsluiting in de Oranjeflat in de wijk Moesel.

Ter plaatse zaten drie personen, twee vrouwen en een kind, opgesloten in de lift. De lift had tussen de eerste en tweede verdieping de geest gegeven en ging geen kant meer uit. Het drietal heeft vervolgens zo’n 45 minuten opgesloten gezeten.

De brandweer kwam ter plaatse met speciaal gereedschap om het drietal veilig uit de lift te halen. Zij konden na enige tijd opgelucht adem halen.

Het is overigens de tweede keer dat binnen een maand dat de lift mankementen vertoond. Op 27 juni j.l. moest de brandweer ook te hulp schieten om mensen uit dezelfde lift te bevrijden. Net als toen is er weer een monteur ingeschakeld. De bewoners kunnen overigens nog gebruik maken van een andere lift.