Budelse DJ maakt grote eindshow

Budel – De Budelse DJ Jason Quake heeft dit jaar de eindshow van het Duitse festival Parookaville geproduceerd. De eindshow duurt een half uur en hierin komt het festival op spectaculaire wijze ten einde. Dit alles gaat gepaard met een enorme vuurwerkshow.

Vandaag barst het driedaagse festival Parookaville los bij Airport Weeze in Duitsland. Er zijn 10 verschillende area’s en er worden zo’n 80.000 mensen verwacht. Op het festival draaien meer dan 200 DJ’s, waaronder wereldklasse artiesten zoals Armin van Buuren, Afrojack, Tiësto en David Guetta. De tickets zijn maanden geleden al in de verkoop gegaan en het festival was binnen enkele minuten volledig uitverkocht. Op zondag 23 juli zal de door Jason Quake geproduceerde eindshow ten uitvoering worden gebracht.

De eindshow

Jason Quake: “Parookaville is niet zomaar een House / EDM festival , maar vertelt het verhaal van een magische stad die eens per jaar tot leven komt als herdenking aan haar burgemeester Bill Parooka. De combinatie van House / EDM en storytelling past perfect bij mijn studiowerk en mijn visie op muziek maken”. “Tijdens de eindshow worden alle krachten gebundeld: storytelling, visuals, decor, lichtshow, vuurwerk en natuurlijk een flinke dosis muziek. Dit jaar wordt groter dan ooit tevoren”, aldus de DJ.

Jason Quake & Parookaville

Parookaville is recent verkozen tot Best Dance Festival, en dat terwijl het festival pas twee jaar bestaat. “Ik hoop dat mijn eindshow ervoor zorgt dat de bezoekers nog jaren aan Parookaville 2017 zullen terugdenken. Het is voor mij een hele eer om mee te mogen werken aan zo’n enorm productie”, laat de DJ weten. Ondertussen werkt de Budelse DJ in zijn studio hard aan een eigen sound. Binnenkort zal er dus nog veel meer muziek van hem verschijnen. Op de hoogte blijven? Like dan de facebookpagina van Jason Quake en blijf op de hoogte van nieuwe tracks en ander nieuws.

https://nl-nl.facebook.com/JasonQuakeNL/