Ell Niño festival

Evenementen Uitgaan Plaats een reactie 1 min. leestijd

Ell – Op zaterdag 12 augustus vindt het gratis toegankelijke Ell Niño festival plaats. Voor deze twintigste editie heeft de organisatie net als bij de succesvolle editie van vorig jaar gezorgd voor een programma met niet te missen pop/rockbands én dance-acts.

Om 15.00 uur is iedereen welkom op Ell Niño Outdoor op het Kerkplein in Ell waar maar liefst 7 bands zullen spelen tot middernacht. Uiteraard mogen eerst de bands uit Ell en omstreken hun talent en klasse showen. Daarna: in galm gedrenkte melanchonische rock van Delta Crash uit Vlaanderen, The Gwoof met knallende grooves en mega energieke vocalen van voormalig Urban Dance Squad frontman Patrick Tilon (AKA Rudeboy), Def Americans (dé Johnny Cash tributeband) met de rebellie, swing en sfeer van deze outlaw en als afsluiter de lekkere garage-electro-punkpop van 45 ACIDBABIES.

Wanneer Ell Niño Outdoor al in volle gang is, start om 21.00 uur Ell Niño Indoor met de nieuwste en meest opzwepende dance van dit moment. 7 Dance-acts met onder meer Dj Isis Cloudt, The Allstarz, Martin Houston en Morello Twins gaan een energiek housefeest neerzetten met vette electro beats, pompende drums, club-, deep- en techhouse.

Entree: Gratis
Locatie: Ellenhof / Scheijmansplein in Ell

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie