Twee personen dood in woning

112 Weert 6 reacties 1 min. leestijd

Video – Update 11:51u – De hulpdiensten zijn maandag omstreeks 10.00 uur gealarmeerd voor een ernstig incident op de Graafschap Hornelaan.

Twee personen waren vanochtend niet op het werk verschenen waarna de politie besloot om een kijkje te nemen. Agenten troffen in een appartement op de 3e verdieping de levenloze lichamen van vermoedelijk een man en een vrouw aan.

In de alarmering van de traumahelikopter stond dat er een burenruzie had plaatsgevonden, maar de politie zegt dat hiervan geen sprake is geweest. Volgens buurtbewoners zou er gisteravond op de Graafschap Hornelaan wel een ruzie hebben plaatsgevonden, maar dit heeft niets met dit tragische incident te maken zo meldt een woordvoerder van de politie.

Nader onderzoek moet uitwijzen wat er zich precies heeft afgespeeld.

Video via Youtube

https://youtu.be/URuvaOmhm4o

[nggallery id=’5336′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
6 reacties