Man met rollator geschept

Budel – (Foto’s/video) De hulpdiensten van Cranendonck en Weert zijn vrijdagochtend omstreeks 9.15 uur gealarmeerd voor een ernstig ongeval op de Mulkstraat in Budel.

Ter hoogte van de splitsing Paalstraat / Mulkstraat was een bejaarde man met een rollator geschept door een bestelauto. De bejaarde man raakte hierbij gewond. De man raakte gewond aan o.a. zijn hoofd, maar was wel nog aanspreekbaar. De bestuurder van de bestelauto was ongedeerd, maar flink geschrokken.

De gewonde man is ter plaatse behandeld. De hulpdiensten kregen hierbij ondersteuning van buurtbewoners en voorbijgangers. De man is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De rollator en bestelauto raakten flink beschadigd.

Vanwege de ernst van het ongeval komt een medewerker van het VOA-team (Verkeers Ongevallen Analyse) ter plaatse om onderzoek te doen. De weg is afgesloten voor het verkeer.

Video via Youtube

https://youtu.be/fL6cE-GMFEc