Nering Bögel steunt VC Weert

2 reacties

Het Weerter bedrijf Nering Bögel is de nieuwe hoofdsponsor van de damesvolleybalploeg van VC Weert. Voorzitter van Stichting Weerter Topvolleybal (SWT) en Richard Janssen, eigenaar van Nering Bögel zetten onlangs hun handtekening onder een driejarige verbintenis. De volleybalsters gaan spelen onder de naam Nering Bögel VC Weert.

“Wij als Nering Bögel zijn blij met deze volleybalploeg. Wij hebben veel vertrouwen in de volleybalsters en hopen dat zij de komende 3 jaar met plezier spelen en veel successen boeken”, aldus Richard Janssen. “Volleybal is topsport, net als ons vak: afwatering en afvalwaterbehandeling. Sport en bedrijfsleven gaan bij ons prima samen.” Ook voorzitter Roy Stroek van SWT is bijzonder verheugd met de nieuwe overeenkomst. “De terugkeer naar de Eredivisie én een nieuwe hoofdsponsor geeft vertrouwen richting de toekomst!”

Nering Bögel – filosofie en topsport

Wateroverlast in de straat? Niet waar Nering Bögel de afwatering regelt. Want dit bedrijf aan de Graafschap Hornelaan in Weert ontwikkelt, produceert en levert complete afwatering,- en afvalwaterbehandelingssystemen voor de weg en waterbouw, en zorgt er zo voor dat we in Nederland droge voeten houden. In het straatbeeld is Nering Bögel het meest bekend om haar kolken, putranden en putdeksels, maar er is meer. Op het gebied van sport levert Nering Bögel passende oplossingen voor o.a. sport- en atletiekbanen. Tevens is het bedrijf in de paardensport geen onbekende. Bij Stal Tops in Valkenswaard zorgt het bedrijf, middels een aangepaste regenafvoer- en infiltratiesysteem, dat paarden en ruiters droge voeten houden bij het uitoefenen van hun topprestaties.

De bedrijfsfilosofie van Nering Bögel is om opdrachtgevers waarde te bieden en een hechte langdurige relatie met hen op te bouwen. Nering Bögel staat bekend om haar enthousiaste inzet, kennis en ervaring.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties