BuitenVolleybaltoernooi op 1 juni

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Op zaterdag 1 juni 2024 vindt het jaarlijkse BuitenVolleybaltoernooi van Van Hoorn Carbide VC Weert plaats. Iedereen, volleyballer of geen volleyballer, is welkom om deel te nemen.

Net zoals ieder jaar biedt VC Weert een dag vol sportiviteit, lachen, gieren, brullen, zweetdruppels en een drankje. Overdag wordt er gevolleybald en ’s avonds wordt de dag gezellig afgesloten met een pubquiz op het terrein. Dit jaar is er zelfs een nieuwe toevoeging: een Silent Disco op de avond voorafgaand aan het toernooi, vrijdagavond 31 mei.

Familie, vrienden, collega’s – je mag ze allemaal verzamelen en een team vormen om mee te doen aan het BuitenVolleybaltoernooi. Aanmelden kan via deze link. Het toernooi vindt plaats van 10.00 tot 18.00 uur op Sportpark St. Louis aan de Limburglaan 116 in Weert. Kijk voor meer informatie op de website van VC Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie