Politie zoekt bestuurder auto

Afgelopen zondag 23 juli 2017 trof de politie een gestolen Renault Kangoo aan op De Groenling in de wijk Graswinkel.

Het voertuig was voorzien van valse (gekopieerde) kentekenplaten. De rechtmatige eigenaar van de kentekenplaten had bij de politie al aangifte gedaan omdat hij erachter was gekomen dat zijn kenteken door anderen werd gebruikt.

De politie wil weten wie er de afgelopen weken in deze Kangoo heeft gereden. Getuigen wordt gevraagd zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844. Vermeld dan het zaaknummer 2017119636. Anoniem bellen kan ook. Bel dan met M. via 0900-7000. Heb je spijt? Dan mag je jezelf ook melden bij het politiebureau aan de Kasteelsingel in Weert.

De politie benadrukt dat de originele auto met de echte kentekenplaten nog gewoon elders in Nederland rond rijdt.