Programma (gratis) Bospopvrijdag

Evenementen Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Na het succes van vorig jaar organiseert Bospop ook dit jaar weer een gratis toegankelijke festivalavond als opwarmer voor de 37ste editie. Het programma in de festivaltent, met vijf grote cover- en tributebands, start om 16.30 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen (met of zonder Bospop ticket) die zin heeft in een goed feestje.

Traditioneel strijken veel bezoekers op vrijdag al neer op de camping. Genoeg reden om vrijdag dus al van starten te gaan. Vrijdagmiddag kun je vanaf half vijf het festivalterrein op om te genieten van een avondvullend programma in de festivaltent. Natuurlijk zouden we Bospop niet zijn als we dat niet doen met de beste (cover- & tribute) bands.

Tijdschema

16.30 open
17.15 -18.15 LikeU2
18.45 -19.45 Marta Ren & The Groovelvets
20.15 -21.15 Once (Pearl Jam)
21.45 -22.45 This is Jackson
23.15 -00.30 The Pink Floyd Sound

Meer bandinfo op: http://www.bospop.nl/bospop-2017/bospop-start-ook-jaar-al-op-vrijdag/

Uiteraard kan er op het festivalterrein ook gegeten worden, diverse eetkraampjes zijn natuurlijk open. Het programma in de festivaltent is omstreeks 00.30 afgelopen, maar in de 24-uurs tent gaat het feestje, zoals de naam al doet vermoeden, tot diep in de nacht door. Ook de festivalmarkt is reeds op vrijdag geopend en een aanrader om te bezoeken.

Nog nooit op Bospop geweest of gewoon zin in een te gek feestje? Nodig je vrienden uit, neem de familie mee (ook kinderen zijn welkom) en kom aanstaande vrijdagavond genieten van goede muziek, een heerlijke zomeravond en vooral veel gezelligheid!

Geen ticket voor Bospop, geen probleem. Ook zonder Bospopticket is iedereen gratis welkom!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie