Nieuwe Just Young schoolagenda

(Foto’s) De inmiddels bekende Just Young schoolagenda is vanmorgen weer verspreid onder leerlingen van groep 7/8 op basisscholen in Midden-Limburg. Dit jaar voor het eerst met een super cool Activity Book voor groep 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. In totaal worden hiermee 8.000 kinderen bereikt.

Beide uitingen zijn afgelopen week rondgebracht naar de scholen. Donderochtend 6 juli werd er in een ontbijtsessie een presentatie gehouden over Just Young en kregen alle aanwezigen een tasje mee met het boek en de agenda. Burgemeester Jos Heijmans kreeg symbolisch het eerste exemplaar overhandigd. Ook wethouder Henk Geraats van Nederweert was aanwezig om de agenda in ontvangst te nemen.

Emma Keuven

Een belangrijke schrijfster van Just Young is de inmiddels zeer populaire YouTuber Emma Keuven. Met haar YouTube kanaal heeft ze inmiddels 70.000 abonnees. Haar post op instagram over Just Young zorgde voor een grote vraag naar de agenda en het Activity Book van allerlei kinderen in meer dan 3.000 reacties.

Just Young

De populariteit van Just Young steigt jaarlijks en daarom wordt de agenda dit jaar voor het eerst ook in meerdere plaatsen uitgegeven, waaronder Roermond, Roggel, Stramproy, Tungelroy en Budel. De Just Young Schoolagenda is voor deze editie een succesvolle samenwerking aangegaan met Punt Welzijn. Punt Welzijn is een grote voorstander van Goed Gedrag bij de jeugd in combinatie met de verschillende JOGG gemeentes. Het nieuwe thema in beide uitgaven voor beide doelgroepen is dan ook: Good Moods.