HEB Markt op zondag 30 juli

5 reacties

Op 30 juli kun je op het Bassin in Weert een Heerlijke Eerlijke Belevenis meemaken met allerlei verschillende creatieve producten.

Van kaas tot naamplankje en van sjaal zelf gebrouwen bier, allerlei creaties kunnen getoond en verkocht worden op deze markt. Tevens zal er een gezellig muzikaal programma plaatsvinden en zullen de terrasjes gezellig vol raken.

Wil je deze Belevenis zeker meemaken noteer dan alvast de datum 30 juli 2017 in de agenda! Op het Bassin en de Werthaboulevard van Weert zal dan de HEB markt plaatsvinden van 11.00 uur tot 18.00 uur. Voor de kinderen zal er een springkussen geplaatst worden, zodat iedereen op zijn eigen manier deze dag kan beleven.

Ben je zelf creatief of en heb je zelf een Heerlijk en/of Eerlijk product wat je graag zou willen verkopen of wilt presenteren? Kijk op de website www.hebmarkt.nl en neem contact op met de organisatie indien er vragen zijn. Op de website zijn tevens de tarieven te vinden om deel te kunnen nemen aan de markt. Zodra er nieuwe ondernemers meedoen worden deze op de site toegevoegd, zodat je vooraf ook zeker weet wat er allemaal te verheerlijken en te beleven is.

Bij succes zal de organisatie doorgaan met vervolg edities en mogelijk zal er zelfs dit jaar nog een kerst editie plaatsvinden. Zorg dat je het niet mist en houdt alle belevingen goed in de gaten op www.hebmarkt.nl.

Video van de 2015-editie

https://youtu.be/pGs_yVuy7Ig

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties