Stadsbrug komend weekend dicht

Komend weekend is de Stadsbrug van vrijdag 14 juli om 20.00 uur tot uiterlijk maandagmorgen 17 juli om 06.00 uur gesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Afhankelijk van het verloop van de werkzaamheden is het mogelijk dat de brug al eerder opengesteld wordt. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van de Stadsbrug.

In dit weekend wordt asfalt aangebracht op kruising Bassin en krijgt de Eindhovenseweg tussen de Stadsbrug en rotonde Schoutlaan / Noordkade een nieuwe toplaag. Verder worden op het brugdek verkeersgeleiders aangebracht en worden de contragewichten van de brug aangepast.

Woon je ten noorden van de Stadsbrug en wil je komend weekend de weekmarkt of het evenement Bantopa bezoeken? Dan kun je het centrum via Molenakker/ Biesterbrug of via de Boshoverbrug / Parallelweg bereiken.