Komende vrijdag staat de jaarlijkse braderie van Weert op het programma. Ook dit jaar belooft het een mooie editie te worden.

Vanaf 11.00 uur staan er tientallen marktkraampjes opgesteld op de winkelstraten en -pleinen van de binnenstad. Van kleding tot vers fruit. Er is een divers aanbod van producten. Maar natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Op de Nieuwe Markt kunnen zij terecht voor vermaak.

Ook de Maaspoort is dit jaar van de partij. Deze winkelstraat is voor één dag afgesloten zodat je ook daar kan genieten van het productaanbod en amusement. Ook hier is van alles te beleven voor de kinderen waaronder een draaimolen en trampoline.

Nacht van de braderie met muziek

Nadat de marktkooplui zijn vertrokken gaat het feest in de binnenstad gewoon door. De horeca-ondernemers hebben gezorgd dat je ‘s avonds kan genieten van de muziek. Op de Oelemarkt wordt ‘Oelemarkt de Gekste‘ georganiseerd. Hier komen tal van DJ’s optreden. En natuurlijk zal traditiegetrouw ook een band optreden op de Markt. Dit jaar kun je genieten van Fever of Life. In de Gotcha wordt het weer swingen met Anderkovver en bij ‘t Swaentje wordt het weer knallen met Guarantee. DJ Paul zal zorgen dat het bij De Tramhalt ouderwets gezellig wordt.

De weersvoorspellingen zijn gunstig. Vergeet geen goede zin mee te nemen vrijdag, dan komt het gegarandeerd goed!

Meer info

Braderie Weert: https://www.facebook.com/Braderie-Weert-1660692600809519/
Oelemarkt de Gekste: https://www.facebook.com/events/190590264795706/
Braderie Maaspoort: https://www.facebook.com/Braderie-Maaspoort-576414902461716/