Auto over de kop op A2 bij Weert

Update 18.49u – (Foto’s / video) De hulpdiensten zijn maandagmiddag omstreeks 17.40 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Weert.

In de rijrichting van Nederweert naar Weert was net voor de afrit Weert-Noord een auto met vier inzittenden over de kop geslagen. De inzittenden kwamen met de schrik vrij en hadden wat schrammen opgelopen. Ze werden ter plaatse behandeld door de ambulancebroeders, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer en politie ondersteunden bij de berging van de auto en de inhoud daarvan. De auto is afgesleept door een berger. Waarschijnlijk waren de vier mannen uit Polen op weg naar een tijdelijk verblijfadres. Ze hadden reistassen en een pan met bolognese-saus bij zich. Aan de hulpdiensten de eer om het op te ruimen. Een rijstrook was afgesloten voor het verkeer en daardoor ontstond er een korte file.

Video via Youtube

https://youtu.be/kGTE_wo3G94