Geslaagde editie Limburg Festival

Plaats een reactie
Limburg Festival op het St. Raphaelpad

De 35ste editie van het Limburg Festival was feest! Feest door de vele bezoekers, de verrassende voorstellingen, de bijzondere locaties en het geweldige zomerweer.

Het festival groeit na 35 jaar nog steeds en dat is te merken aan de snel uitverkochte voorstellingen, het groot aantal deelnemers bij de wandel- en fietstochten en de grote groep vrijwilligers die elk jaar weer staat te trappelen om mee te helpen.

Is dit samen te vatten in cijfers? Jazeker! Heeft u even? Want met 125 voorstellingen – waarvan 80% uitverkocht en een bezettingsgraad van 91% – van 65 artiesten op zo’n 100 locaties in 7 gemeentes hebben we 50.000 bezoekers welkom mogen heten. En dit alles met de onmisbare hulp van 150 vrijwilligers.

Het credo ‘bijzonder theater op bijzondere locaties in magisch Midden-Limburg’ hebben ze naar eigen zeggen waar gemaakt. Ze zijn neergestreken in verlaten boerderijen, lege kerken, oude kloosters, uitgestrekte landerijen en op het water van Mooder Maas en dat binnen de grenzen van de gemeentes Leudal, Maasgouw, Weert, Roermond, Echt/Susteren en Roerdalen/Wassenberg.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie