Graanveld in brand

112 Algemeen Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd

Update – (Foto’s/video) De brandweer is donderdagavond rond 19.45 uur gealarmeerd voor een brandend graanveld aan de Stienestraat in Weert.

Volgens de melder zou er zo’n 100 m2 gemaaid graan in brand staan. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek de brand te zijn uitgebreid, mede dankzij de stevige wind. In totaal is er 1000 m2 stro in vlammen opgegaan, zo meldt een woordvoerder van de brandweer.

In totaal werden twee blusvoertuigen en een waterwagen ingezet om het vuur te bestrijden. Binnen een half uur was het vuur gedoofd zonder de inzet van het tweede blusvoertuig. Het is onbekend hoe het vuur is ontstaan.

Video via Youtube

https://youtu.be/IQjkny3lCMg

[nggallery id=’5357′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie