Op woensdag 23 augustus wordt de inmiddels tot traditie verheven Kinderbraderie in Weert weer georganiseerd. In de Hoogstraat en op de Oelemarkt krijgen kleine ondernemers de mogelijkheid hun waren te verkopen. Vanaf 09:00 uur mogen kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van volwassenen, hun plaatsje bemachtigen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

In 2017 presenteert de Kinderbraderie wederom speciaal kinderentertainment. Wat er precies komt houdt de organisatie nog even als verrassing. Daarnaast staat er net als elk jaar een groot springkussen.

De Kinderbraderie wordt georganiseerd door Centrummanagement in samenwerking met BIZ Ondernemers. Al jaren staat de dag voor zowel kinderen als hun ouders bekend als een gezellige doorgaans zonovergoten dag. Meer informatie over de evenementen in Weert is te vinden op www.metonsinweert.nl.