Ontmoet vlogger Ties & PAW Patrol

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Beeld via YouTube

De jongeren kunnen binnenkort hun hart ophalen voor een aantal bekenden. In Weert vinden op korte termijn ‘meet en greets’ plaats van YouTuber Ties en PAW Patrol.

Woensdag 23 augustus: PAW Patrol

De heldhaftige pups Chase en Marshall werken samen om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Chase de politiehond en Marshall de brandweerhond komen komende woensdag naar de Muntpassage in Weert. Tussen 13:00 – 16:30 is er de mogelijkheid om met ze op de foto te gaan.

Ook kan er weer gezellig geknutseld worden bij de workshop op het plein bij AH en is er een schminkterras. Alle activiteiten zijn gratis en iedereen mag aanschuiven.

Meer info: https://www.facebook.com/events/1601354389885440/

Zaterdag 26 augustus: Vlogger TIES

Zaterdag komt YouTuber Ties naar de Bruna in Weert voor een signeersessie. Ties uit Linne is in Nederland een bekende vlogger. Inmiddels heeft hij al ruim 580.000 volgers op zijn YouTube-kanaal. Ook heeft hij een boek uitgebracht: FantasTIES. Het is een boek vol (on)zin. In 26 hoofdstukken gaat Ties het alfabet af en vertelt hij hoe en waarom hij begon met YouTube. Ook vertelt hij welke dromen hij nog wil najagen, wat hij was geworden als hij nooit een kanaal was begonnen en waar je als vlogger het beste kunt beginnen.

Vanaf 14.00 uur is Ties te vinden bij de Bruna aan de Markt in Weert waar hij zijn boek zal signeren. Wil je erbij zijn, dan moet je je wel eerst aanmelden via: http://www.fcklap.nl/signerenmetties/.

Ties op Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCxZfoESEhdM4zwnnrAVr5gg/videos

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie