Ongevallen op A2 bij Weert

Update 12.23u – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn maandagochtend gealarmeerd voor twee verkeersongevallen op de A2 bij Weert.

In de rijrichting van Kelpen-Oler naar Weert had een kop-staart botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Vermoedelijk remde de voorste auto af voor een kijkersfile en dat werd te laat opgemerkt door de auto daarachter. Kort voor dit ongeval was even verderop een vrachtwagen door de middenberm gereden. De inzittenden van de auto’s kwamen met de schrik vrij. Ter plaatse zijn de papieren ingevuld waarna de auto’s zijn afgesleept door een berger.

Even verderop, in de andere rijrichting, was een vrachtwagen met dieplader in de middenberm gereden. De chauffeur kwam met de schrik vrij, maar moest worden behandeld aan zijn verwonding aan zijn arm. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De vrachtwagen had de middengeleider omver gereden. De brandweer moest met een zaag de middengeleider in stukken zagen om zo de vrachtwagen te kunnen bergen. Deze bergingswerkzaamheden zijn momenteel nog bezig. In beide rijrichtingen is een rijstrook afgesloten wat zorgt voor files.

Mocht je maandagmiddag de snelweg A2 op gaan, houd dan de verkeersinformatie in de gaten.

Video via Youtube

https://youtu.be/HHGtyPtveOk

[nggallery id=’5412′]