(Foto’s) Het nieuwe schooljaar van de Philips van Horne is vandaag voor de docenten feestelijk begonnen.

De school heeft een metamorfose ondergaan en dat was een uitstekende aanleiding om het nieuwe schooljaar in de vernieuwde kantine te starten. De docenten kwamen gezamenlijk bij elkaar en na een kop koffie en welkomstwoord van schooldirecteur Jan Mueters werd de dag begonnen met het oplaten van ballonnen bij de nieuwe hoofdingang van het schoolgebouw.

De afgelopen maanden is zowel het interieur als het exterieur van de Philips van Horne grondig onder handen genomen. Naast het vernieuwde schoolgebouw heeft de Philips van Horne ook een nieuw logo, zo is te zien via www.pvanhorne.nl.

De grote (her)opening van de school gaat nog komen, maar de docenten zijn vandaag in elk geval begonnen met een frisse nieuwe start.

6 REACTIES

  1. En dan leerlingen vertellen dat balonnen op laten slecht voor het milieu is.
    Dat had toch wel anders gemogen docenten !

  2. Elke opgelaten ballon kan leiden tot de dood van vogels of andere (wilde) dieren die ballonresten voor voedsel aanzien, of oppakken uit nieuwsgierigheid. Lekker feestelijk hoor. Laat die kinderen zien wat de gevolgen zijn van dit oerdomme evenement en dan zullen ze sterk twijfelen aan de intelligentie van de volwassenen die dit hebben georganiseerd

Comments are closed.