Feestelijke start voor docenten

Algemeen 6 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) Het nieuwe schooljaar van de Philips van Horne is vandaag voor de docenten feestelijk begonnen.

De school heeft een metamorfose ondergaan en dat was een uitstekende aanleiding om het nieuwe schooljaar in de vernieuwde kantine te starten. De docenten kwamen gezamenlijk bij elkaar en na een kop koffie en welkomstwoord van schooldirecteur Jan Mueters werd de dag begonnen met het oplaten van ballonnen bij de nieuwe hoofdingang van het schoolgebouw.

De afgelopen maanden is zowel het interieur als het exterieur van de Philips van Horne grondig onder handen genomen. Naast het vernieuwde schoolgebouw heeft de Philips van Horne ook een nieuw logo, zo is te zien via www.pvanhorne.nl.

De grote (her)opening van de school gaat nog komen, maar de docenten zijn vandaag in elk geval begonnen met een frisse nieuwe start.

[nggallery id=’5411′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
6 reacties