Politie vindt gestolen goederen

Update 19.25u – (Foto’s) De politie heeft afgelopen vrijdag een bijzondere vondst gedaan in een aantal garageboxen aan de Lindanusstraat in Weert.

Agenten kwamen ter plaatse omdat er melding was gedaan van een inbraak bij de garageboxen. Deze garageboxen liggen vrij afgelegen, uit het zicht en zijn via een oprit tussen twee woningen te bereiken. Tijdens het onderzoek zagen agenten dat een garagedeur op een kier stond. Toen ze een kijkje namen troffen ze een gestolen oldtimer en een gestolen elektrische fiets aan.

Naar aanleiding van de vondst opende de politie ook de andere garageboxen. En opnieuw trof men een gestolen oldtimer en elektrische fiets aan. Ook werden er grondstoffen voor de productie van synthetische drugs aangetroffen.

De oldtimers en fietsen zijn voor nader onderzoek in beslag genomen. De drugsgrondstoffen zijn door een gespecialiseerd bedrijf geborgen.

Een woordvoerder van de politie meldt dinsdag dat er nog geen aanhoudingen zijn verricht. Het onderzoek is nog in volle gang.

Update

Foto gestolen oldtimer toegevoegd.

Disclaimer: op de (ingestuurde) foto’s zichtbare woningen / buurtbewoners zijn niet betrokken bij de zaak