Jurassic Revenge in Weert

Het Munttheater organiseert samen met de Muntpassage en RICK een dino event voor jong en oud.

Vanaf 8 september kun je meer leren over de prehistorische reuzen en op zondag 17 september kun je zelfs oog in oog staan met een echte T-Rex. Vanaf vrijdag 8 september is het Albert Heijn plein in de Muntpassage ingericht als ‘Dino plein’. Vier reusachtige dino’s kijken op de bezoekers neer.

Voor alle kinderen is er een speur – kleurwedstrijd waarmee tientallen leuke dino prijzen te winnen zijn. De speurtocht leidt je langs etalages in de Muntpassage en het Munttheater. De 3 hoofdprijzen zijn 2 theaterkaarten voor de voorstelling Jurassic Revenge in februari 2018. De speur – kleurplaat is te verkrijgen in alle winkels van de Muntpassage en deze kan t/m vrijdag 15 september ingeleverd worden in de daarvoor bestemde bus die staat op het plein bij AH.

Koopzondag 17 september – Cultureel Lint

Kom jij naar de Muntpassage voor een meet & greet met Rexie en Mr. T? Vanaf 13.00 uur zijn zij aanwezig op het plein bij WE. Ook mag iedereen gratis op de foto met verschillende dino’s. Naast de meet & greet zijn er ook workshops, kun je meedoen aan de dinowandeling van het RICK of jezelf laten omtoveren tot dinosaurus op het Collegeplein waar RICK allerlei activiteiten in kader van Cultureel Lint organiseert.

Zorg dat je het niet mist! Zondag 17 september 13.00 – 17.00 uur.