Truckrun op zondag 3 september

Algemeen Uitgaan Reageer 3 min. leestijd

De zevende editie van de Truckrun Weert vindt plaats op zondag 3 september. Tijdens de Truckrun rijden circa 200 vrachtwagens door de regio Weert – Stramproy – Ell – Kelpen-Oler – Baexem – Heythuysen – Leveroy – Nederweert.

Truckrun
De Truckrun Weert is een toertocht met circa 200 vrachtwagens. Alle chauffeurs hebben een bijrijder met een beperking bij zich. De trucks worden begeleid door ongeveer 90 gecertificeerde verkeersregelaars. Zij leiden het verkeer in goede banen zodat er zo weinig mogelijk overlast ontstaat voor de overige verkeersdeelnemers en de veiligheid gewaarborgd blijft. De organisatie hoopt dat de overige verkeersdeelnemers hun medewerking willen verlenen aan een goede doortocht van het konvooi.

De route en de passeertijden staan op www.truckrunweert.nl.

Belangstellenden zijn van harte welkom op het feestpaviljoen (Lumar Verhuur) op bedrijventerrein Kampershoek. Dat is de plek waar iedereen samenkomt en waar het vanaf 9.00 uur bruist van de activiteiten. Chauffeurs drinken een bak koffie, vrijwilligers zijn druk in de weer en de verkeersregelaars staan op hun plek. De DJ is dan overigens al gestart. Om 11.30 uur zoeken de eerste bijrijders hun truck op. Om 12.15 uur vertrekt de stoet en om 15.30 uur is iedereen weer terug en gaat het feest verder. Het feestpaviljoen is gratis toegankelijk.

De organisatie roept iedereen op om langs de route te gaan kijken en de chauffeurs en bijrijders toe te juichen. Verder zijn bezoekers van harte welkom op de feestlocatie. Er is de hele dag veel te zien en te beleven.

De Truckrun Weert wordt ondersteund door de gemeenten Weert, Leudal en Nederweert, de politie Weert en medewerkers van de E.H.B.O., en is mede mogelijk door de belangeloze medewerking van sponsors, bedrijven, chauffeurs, motorrijders en vrijwilligers.

Programma: vanaf 09.00 uur: opstellen van de trucks op het Industrieterrein Kampershoek; 10.15 uur: de bijrijders kunnen zich melden (ophalen nummer) bij de infostand; 12.10 uur openingwoord en startschot; 12.15 uur start Truckrun; vanaf 13.15 uur muziek met DJ en gezellig samenzijn; 15.00 uur verwachte terugkomst op het Industrieterrein Kampershoek; 15.30 uur optredens van diverse artiesten en DJ.

Voor actuele informatie zie onze website www.truckrunweert.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie