Aanpassing route Fakkelestafette

Foto via: Fakkelestafette

65 keer Fakkelestafette, 65 jaar op rij herdenken dat we in vrijheid mogen leven. Jarenlang hebben we veel animo gezien bij de vele deelnemers en medewerkers aan de Fakkelestafette. Helaas moet de organisatie nu constateren dat het steeds lastiger wordt om mensen enthousiast te krijgen en te houden. Een steeds meer veranderende maatschappij draagt ook bij het afnemen van dit animo.

Ze hebben dit jaar moeten ervaren dat het organiseren van een dergelijk evenement een steeds zwaardere klus wordt, ondanks de tomeloze inzet en loyaliteit van de vele mensen die de Fakkelestafette een warm hart toedragen. Hun streven is dat onze herdenkingen een waardig karakter behouden. Ze kunnen dat dit jaar helaas niet garanderen vanwege tekorten aan menskracht op diverse plekken. Ze hebben als bestuur, na overleg en in samenspraak met de werkgroepen, dan ook een drastisch besluit genomen te aanzien van deze 65e Fakkelestafette.

Men heeft helaas moeten besluiten om route Weert – Leudal – Weert (route 3) dit jaar te laten vervallen en alle energie te steken in het zo succesvol mogelijk organiseren van de routes Weert – Nederweert – Leudal (route 1) en Weert – Nederweert – Cranendonck (route 2). Hiermee hopen ze ook deze 65e editie van de Fakkelestafette op aangepaste wijze weer tot een succes te maken. Men hoopt hiermee dan ook de waardigheid van de herdenkingen te behouden.

Heb je vragen over deze wijziging in de organisatie? Dan kun je deze mailen naar [email protected] Meer algemene informatie over de Fakkelestafette vind je op de website www.fakkelestafette-weert.nl.