Baexem – (Foto’s / video) Afgelopen nacht heeft er een ramkraak plaatsgevonden bij een telefoonwinkel in Roermond. De auto die hierbij werd gebruikt is teruggevonden in Baexem.

Omstreeks 2.00 uur vond er een ramkraak plaats bij een telefoonwinkel aan de Julianalaan in Roermond. De vermoedelijke daders sloegen vervolgens op de vlucht via de N280 richting Weert. Ze lieten hun auto achter nabij de rotonde in Baexem.

De politie van Weert bood ondersteuning bij de zoekactie naar de gevluchte daders, zo melden ze via Instagram. Bij de zoekactie werd ook een politiehelikopter ingezet. Momenteel heeft de zoekactie nog niets opgeleverd. Het onderzoek is in volle gang. Het is onbekend of de daders iets buit hebben gemaakt.

Video via Youtube

https://youtu.be/e4khjlD66m8

1 REACTIE

Comments are closed.