Auto’s botsen op Ringbaan-Noord

(Foto’s) De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 17.50 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Ringbaan-Noord in Weert.

Op de kruising bij het A2-viaduct tussen Nederweert en Weert waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Een van de auto’s kwam van de A2 de afrit afrijden en wilde bij de stoplichten linksaf slaan richting Nederweert. Op de randweg kwam een auto vanuit Nederweert aanrijden en botste vol op de zijkant van de andere auto. Mogelijk trok de auto niet snel genoeg op bij het afslaan waardoor de aanrijding ontstond. Beide bestuurders ter plaatse nagekeken door het ambulance personeel.

Beide auto’s liepen flinke schade op en moesten door een berger afgesleept worden. Het verkeer had een korte tijd enige hinder van het ongeval.

[nggallery id=’5495′]