Botsing op brug Kempenweg

(Foto’s) De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 17.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Kempenweg in Weert.

Op de brug nabij de multimodale haven / zinkfabriek had een frontale botsing plaatsgevonden waarbij twee personenauto’s betrokken waren. De brandweer is gealarmeerd om assistentie te verlenen bij het ongeval aangezien een van de inzittende mogelijk bevrijd moest worden. Ter plaatsen bleek dit niet nodig te zijn, maar kon de brandweer assistentie verlenen om een van de slachtoffers droog te houden aangezien het flink regende.

Een personenauto lekte na de aanrijding behoorlijk olie en door de regen verspreide de olie zich over het gehele wegdek. De brandweer heeft een speciale schuimlaag op een deel van de weg gespoten om de eerste gladheid weg te halen. De wegbeheerder zal vervolgens op locatie moeten kijken hoe de weg zo snel mogelijk weer schoon is

Beide bestuurders zijn overgebracht naar het ziekenhuis ter controle. De weg is afgesloten voor het verkeer om het wegdek te reinigen en mogelijk volgt er nog een onderzoek.

[nggallery id=’5494′]