Crescentia-lid Jan Alofs gehuldigd

Dorpen Human interest Tungelroy Reageer 1 min. leestijd
Foto door: Gerian Alofs

(Foto’s) Jan Alofs is 75 jaar oud en nog altijd actief als voetballer. Hij speelt elke week in het veteranenteam Crescentia 35+1. Dit unieke feit was voor de vereniging Crescentia zondag een reden om even bij stil te staan.

Jan is sinds 1965 lid van Crescentia. Na een vijftal jaren in het 1e, met promotie van de toenmalige afdeling naar de 4e klasse KNVB, heeft Jan vooral in het 2e gespeeld. Ook dit met enkele kampioenschappen. De laatste decennia voetbalt Jan in de veteranen. In 2012 en 2017 werd de kampioensvlag gehesen.

Jan ontving van de vereniging uit handen van voorzitter Wim Kiggen een klok met daarop zijn naam en een shirt met het rugnummer 75. Van de spelersgroep mag hij een keer uit gaan eten.
Vervolgens werd de wedstrijd tegen Slekker Boys 35+1 na een ruststand van 3-0 met 5-1 gewonnen. Jan heeft zoals meestal gebruikelijk de eerste helft meegespeeld. Tenslotte was er een gezellig samenzijn met de familie en spelers in de kantine.

Foto’s door: Gerian Alofs
[nggallery id=’5545′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie