Kampioenen VC Fortutas gehuldigd

Kampioenen Reageer 2 min. leestijd
Foto via VC Fortutas

Nederweert – Op maandagavond 22 april zijn in Sporthal de Bengele de kampioenen van VC Fortutas gehuldigd door voorzitter Niek Creemers en wethouder Carla Dieteren.

De wethouder sprak als eerste haar felicitaties uit aan de Fortutas-kampioenen en is trots op de mooie resultaten die de teams behaald hebben in de competities. Zij overhandigde namens het college van B&W een mooie attentie aan de vereniging.

Voorzitter Niek Creemers gaf aan dat deze kampioenschappen nog een speciaal tintje hebben.  Aan het begin van dit seizoen kon de vereniging namelijk een nieuwe hoofdsponsor presenteren: Nering Bögel. Tevens werd toen de nieuwe sportkleding in gebruik genomen. Een enorme stimulans om wedstrijden te gaan winnen en mooie resultaten te behalen. En dat hebben deze teams zeker gedaan.

Kampioenen

De Recreanten Dames 1 zijn kampioen geworden zonder een wedstrijd te verliezen: één keer werd gelijkgespeeld, alle andere wedstrijden werden gewonnen. Daarmee waren zij dus overduidelijk de kampioen in de tweede damesklasse van de liefhebberijcompetitie.

De Nevobo Dames 1 zijn kampioen geworden in de tweede klasse van de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond). Veel wedstrijden werden gewonnen, enkele verloren, maar op de juiste momenten wisten de dames punten te scoren.

Felicitaties

Namens de hoofdsponsor Nering Bögel kreeg Richard Jansen het woord. Ook hij bracht zijn felicitaties uit aan de teams en is er trots op de teams in hun nieuwe tenues deze mooie prestaties bereiken. Als waardering naar de teams en de vereniging geeft Richard aan dat er nog tenues gaan komen voor trainers en coaches en dat er een evenement georganiseerd zal worden voor de gehele vereniging.

Wethouder Carla Dieteren rondde de avond af met enkele slotwoorden en na het maken van een foto met alle kampioenen werden zij persoonlijk gefeliciteerd door alle ruim vijftig aanwezigen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie