Kledingruil Partypakket

Foto door: Joseph Brent

Kledingruilen is leuk, goed voor je portemonnee én duurzaam. Daarom roept de Dutch Earth Week iedereen op om tijdens deze Limburgse duurzame week een kledingruilfeestje te organiseren. Wie zich aanmeldt, ontvangt een Kledingruil Partypakket.

Bijna iedereen heeft kleding in de kast die hij of zij nooit meer draagt, bijvoorbeeld omdat het toch niet (meer) de goede maat is of de kleur niet echt bij je staat. De Dutch Earth Week weet een oplossing: organiseer een kledingruilfeestje. Tijdens die gezellige avond wisselen kledingstukken van eigenaar en gaat iedereen met iets ‘nieuws’ naar huis. Dat is goed voor het milieu, voor de portemonnee, en het is ook nog
eens gezellig.

Partypakket

Om sportclubs, studentenverenigingen, collega’s en vrienden te helpen met de organisatie van zo’n groen kledingruilfeestje, heeft de Dutch Earth Week een speciaal Kledingruil Partypakket samengesteld. Daar zit alles in wat nodig is om het kledingruilfeestje tot een succes te maken. Wie zich aanmeldt met een kledingruil tijdens de Dutch Earth Week (10-14 oktober), ontvangt gratis zo’n pakket. Wie het écht groots wil aanpakken, kan contact opnemen met de Dutch Earth Week. Aanmelden kan via de site dutchearthweek.nl.

Dutch Earth Week

De Dutch Earth Week is een nieuw initiatief van de Provincie Limburg. Van 10 tot en met 14 oktober is de eerste editie. De week staat vol activiteiten en acties om iedereen duurzamer te laten denken én te laten doen. Het thema van dit jaar is No Waste.

Informatie: http://www.dutchearthweek.nl