Ergernis over dichtgeplakte ramen

Peiling – (Foto’s) In de binnenstad van Weert bestaat bij zowel bezoekers als ondernemers ergernis over dichtgeplakte ramen. “Is dit het nieuwe etaleren?”, zo vragen reeds gevestigde ondernemers zich af. Ze zijn er niet blij mee en vrezen voor afbreuk van hun binnenstad.

Waren het eerder o.a. de ANWB-winkel en Bristol die folie over hun ramen plakten, komt daar nu ook de nieuwe Poolse supermarkt aan de Beekstraat bij. De winkelondernemers doen dit zodat ze ook schappen aan de raamzijden kunnen plaatsen. Zo kan men dus meer producten verkopen in hun winkel.

Maar waar hecht jij mee waarde aan? Een uitgebreider assortiment, of het aanzicht van een winkel / de binnenstad?

Could not load the poll.

Bekijk je dit bericht via de app en wil je stemmen? Klik dan hier: http://iwdg.nl/2wCz7bn.

[nggallery id=’5455′]