Motor en fietsster botsen in Ell

Update 10.55u – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 10.00 uur gealarmeerd voor een ernstig verkeersongeval op de Brandvenstraat in Ell.

Een vrouw wilde bij haar woning met haar fiets de weg oversteken, maar zag daarbij een naderende motor over het hoofd. De motor maakte deel uit van een groep die bezig waren met de verkenning van de route van de Boels Ladies Tour.

Volgens getuigen waren er enkele motoren gepasseerd waarna de vrouw dacht dat ze kon oversteken, maar er kwam nog een motor aan en die had ze helaas niet gezien. Het kwam tot een botsing waarbij de fietsster en motorrijder bij gewond raakte. Twee ambulances, een OvD-G en traumahelikopter kwamen ter plaatse voor medische bijstand.

De slachtoffers zijn ter plaatse behandeld en overgebracht naar o.a. het ziekenhuis van Maastricht.