(Foto’s) Vrijdag stond Weert in het teken van de Boels Ladies Tour. Naast de wedstrijd vonden er ook diverse nevenactiviteiten plaats.

Zo kon men meedoen met professionele dames fietsclinic onder leiding van Veerle Goossens en Jeroen Meijers. Tijdens de rondes van de Boels Ladies Tour stonden honderden mensen langs de weg om de wielrensters aan te moedigen. Vervolgens werden de wielrensters gehuldigd en vond er een wielercafe plaats bij Theater de Huiskamer.

Zaterdag start de Boels Ladies Tour vanuit Stramproy. Om 12.00 uur zullen de wielrensters starten vanaf het Kerkplein waarna ze naar Vaals fietsen.

Bekijk een sfeerimpressie van de vrijdag in Weert (met dank aan M-art en Theo Van de Winkel).

Video via Youtube

https://youtu.be/-Jlk9SNo06U

7 REACTIES

 1. Stoppen met die onzin,zorg eerst voor de goede rij instructie.
  Bij iedere straat waar je inreed stond niets pas op het einde .
  Zodat je om kon keren op naar het volgend obstakel.
  Ben zeker niet de enige die het hier mee eens is.stond aan het station stil,reed naar de ringbaan bij de Lidl daar stonden wel honderd auto,s die konden omkeren.
  Toen maar via kampershoek naar Fatima waar het vast stond op de ringbaan boshoven

 2. Ben het helemaal met je eens, je kon geen kant op!
  ben via de Boshoverbrug naar Fatima kunnen gaan met die bullshit!
  Dat ze maar rondjes ijzerenman fietsen ofzo maar niet in de binnenstad koekwausen

 3. Water op t vuur gooien….1 x per jaar zo een evenement en dan zeuren,zeker geen fietsfanaat…..afzettingen is voor de veiligheid van de wielrensters…….met zulke evenementen kunnen we Weert weer op de kaart zetten!….volgend jaar finish plaats BinckBank tour,dit komt ook op tv,reclame voor Weert

Comments are closed.