Heren 1 TV Weert gepromoveerd

Het eerste herenteam van Triathlon Vereniging Weert is zaterdag gepromoveerd naar de eerste divisie in Nederland. Dit betekent dat zij nu bij de beste 36 teams van Nederland horen.

Ze behaalde een derde prijs in Spijkernisse. Na 4 wedstrijden in de competitie met respectievelijk twee keer een 1e plaats, één keer een 3e plaats, één keer een 4e plaats en één keer een 5e plaats was dit voldoende om de 1e plaats in de competitie te behalen.

Het resultaat is gehaald door Pieter, Ruud, Mark, Joey, Juul, Remco en Roel die de starts verzorgden in de 5 wedstrijden. Volgend jaar komen ze dus uit in de 1e Divisie en zullen ze het hele land door moeten.

De vereniging heeft afgelopen jaar enorme support van hun hoofdsponsor gehad en danken dan ook het succes wat ze graag willen uitdragen. Door teruglopende subsidie inkomsten wordt het bij verenigingen steeds lastiger om hu topsport te blijven ontwikkelen.

Saelmans Makelaardij heeft dit jaar verschillende teams ondersteund en mede daardoor hebben de verschillende teams een geweldig jaar gehad.