Opbouw View Tower van start

(Foto’s) Op de Markt is men begonnen met de opbouw van de eerste kermisattractie. Het is overigens uitzonderlijk dat op de maandag voorafgaand aan de kermis wordt gestart met de opbouw, maar voor deze hoge attracties is dat noodzakelijk.

De nieuwe View Tower bereikt een hoogte van 80 meter en komt pal naast de St. Martinuskerk te staan. Vanwege de grote hoogte moet er al op tijd gestart worden met de opbouw zodat je vrijdag kan genieten van het mooie uitzicht. En dat zonder het betreden van tientallen trappen.

Opbouw en bereikbaarheid

De View Touwer is de uitzondering op de regel. Alle andere exploitanten mogen dinsdagavond vanaf 18.00 uur beginnen met de opbouw. Vanaf dat moment worden ook de omleidingsroutes in de binnenstad van kracht. De parkeergarages en supermarkten blijven bereikbaar via de Parallelweg > Driesveldaan > Wilhelminasingel. Alleen parkeergarage De Munt (onder Cwartier) is tijdens de kermis gesloten.

Weersvoorspellingen

Zoals het er nu naar uitziet zijn de weergoden goed gezind tijdens de kermis. Voor komend weekend worden gunstige weersvoorspellingen gedaan. Volgens WeerOnline zal het enigszins bewolkt zijn, maar het blijft door en het zonnetje zal zich ook laten zien. En dat met een aangename maximum temperatuur van 19 graden overdag.

Meer informatie over de omleidingsroutes vind je op deze pagina:
http://www.kermisweert.nl/informatie/bereikbaarheid-parkeren/.

[nggallery id=’5517′]