Aanleg wegen op Laarveld fase 2

11 reacties

De contouren op Laarveld van Fase 2 zijn steeds duidelijker zichtbaar en grondeigenaren nemen regelmatig een kijkje hoe ver het terrein gevormd is waarop ze komen te wonen.

Aanleg voorzieningen

Nadat de archeologen eind augustus klaar waren met het in kaart brengen van alle gevonden historische sporen is het gehele terrein deels opgehoogd en geëgaliseerd. De aanleg van de centrale nutsvoorziening en riolering is bijna klaar. Vorige week werden de beken nog uitgegraven en deze week is er gestart met het asfalteren van de wegen. Ook de ontsluiting van de nieuwbouw met de bestaande wegen, Sint Donatuskapelstraat en Maasenweg, worden deze maand nog gerealiseerd.

Aangezien de Maasenweg midden tussen alle bouwfasen van Laarveld ligt en er zeer oude voorzieningen onder de grond liggen worden deze ook vervangen. Hierdoor kan men een betere ontsluiting en koppeling maken met het nieuwbouw gedeelte.

Laarveld

Laarveld is een zeer populaire wijk als het gaat om verkoop van kavels. Inmiddels is 90% van alle beschikbare grond verkocht als vrije kavel of projectmatig bouw. Meer informatie over Laarveld is te vinden op www.laarveld-weert.info

[nggallery id=’5518′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
11 reacties